top of page
Sök
  • edvardwiberg

Erbjudande till personal inom äldreomsorg!


Dags att planera för personaldag, sommaravslutning eller kickoff? Låt oss komma med ett förslag.

Har ni alla åldrar representerade i er personalgrupp? Människor från flera kulturer? Är det svårt att förstå varandra ibland eller tänker ni att det borde vara lättare att lösa utmaningar ihop om det också var roligare att jobba tillsammans helt enkelt?

WeAreMountain är ett konsultkollektiv inriktade på frågor som rör tillit mellan generationer och kulturer på arbetsplatser. Vi utför kortare föreläsningar, hela processdagar och veckolånga utbildningar i ämnen som självbild, gemenskap, kulturförståelse, generationsfrågor, coachande grupper och bärande värderingar.

Nu vill vi presentera en utbildning för dem som arbetar inom äldreomsorgen. Den kan göras som ett kortare nedslag i en personaldag eller som en heldag tillsammans med hela personalen.

Läs om våra moduler under rubriken HÄR och återkom till oss! Du som bokar innan den 15 april får en heldag till introduktionserbjudandet 6 000:- plus moms. Gäller både privata och offentliga aktörer inom äldreomsorgen.

65 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Trivs ni ihop på jobbet?

Vi ägnar stor del av våra vakna tid på jobbet. Det blir lättare om vi faktiskt trivs. På We Are Mountain vill vi hjälpa er att se på er själva utifrån och uppifrån en stund - vi vill ta med er upp på

Fredrik om ungas engagemang i kyrkan

Fredrik intervjuades i tidningen Dagen om ungas engagemang i kyrkan. Hur ser engagemanget ut och hur kommer det att se ut i framtiden. - De unga motiverar sin tro tydligt utifrån det som kan kal­l­­as

bottom of page