top of page

COLLECTIVE

MEETTHE

Ett gäng vänner som 

gillar varandra och

vad vi gör.

JA_pressbild2_sv_liten_edited_edited_edi
JOSEFINE ARENIUS

Josefine har föreläst kring ledarskap och grupper i över tjugo år. Hon har själv lett stora och små projekt och har som allra roligast när hon ser människor upptäcka sina ledarskapstalanger för första gången. Med en bakgrund inom improvisationsteatern är hon en trygg, underhållande och uppmuntrande föreläsare och processledare. Josefine är utbildad inom kommunikation, teologi och entreprenörskap. 2017 släppte hon sin första bok “När du leder” på Libris förlag och skriver just nu tillsammans med Fredrik på sin andra.

 

För Josefine bränner det till lite extra när hon får tala om mentorskap, nittiotalister och att skapa en uppmuntrande kultur på arbetsplatsen.

Josefine Arenius
Fredrik Wenell
FW_pressbild2_sv_liten_edited_edited.jpg
FREDRIK WENELL

Fredrik är teol. dr i religionsvetenskap och lektor på Akademi för Ledarskap och Teologi. Han arbetar löpande med projekt som syftar till att få - framförallt - unga ledare att växa och han är en uppskattad föreläsare inom ämnen som omvärldsanalys, religion och etik med inriktning mot unga. Han har skrivit böcker och gjort skrivuppdrag för Timbro, RFSU, Axess och SNS-förlag och är en flitigt anlitad talare och samtalsledare.

Fredrik trivs bäst när han får dra streck mellan varför vi gör som vi gör och hur det blev som det blev. Han är en nyfiken, driven processledare som alltid hittar vinkeln ni inte visste att ni hade glömt.

Edvard Wiberg
EDVARD WIBERG
EW_pressbild_sv_edited_edited_edited.jpg

Medan andra pluggade inför sin första tenta var Edvard med och hyrde en Finlandsfärja och fyllde den med ett par tusen ungdomar. Han har gjort flera veckor långa turnéer med över hundra pers i Europa och han har roddat valkampanjer och arrangerat festivaler. Fast mest brinner han nog för start-ups. Edvard har en passion för att andra ska hitta sin plats, känna sig ett med sammanhanget och få uppleva att de gör skillnad.

Edvard är civilekonom med inriktning på management, han har läst en del teologi och han skickar ständigt en massa artiklar till oss andra så vi får fortbilda oss. Som föreläsare uppmuntrar han ständigt sin publik att höja blicken.

bottom of page