top of page
Sök
  • Josefine

Vad behöver ni för att tänka nytt?


Det är en klassisk sanning att den som gör saker på samma sätt som den alltid gjort saker på får samma resultat. Så vad behöver din organisation göra för att utvecklas? En av de roligaste sakerna vi på We Are Mountain vet är att se människor växa och våga testa nytt. Ge oss ett blädderblock, lite olika färger på pennorna och ett par timmar med din arbetsgrupp så lovar vi att göra vårt allra bästa för att ni ska våga och orka testa nya sätt att göra saker på det närmaste året.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Trivs ni ihop på jobbet?

Vi ägnar stor del av våra vakna tid på jobbet. Det blir lättare om vi faktiskt trivs. På We Are Mountain vill vi hjälpa er att se på er själva utifrån och uppifrån en stund - vi vill ta med er upp på

Fredrik om ungas engagemang i kyrkan

Fredrik intervjuades i tidningen Dagen om ungas engagemang i kyrkan. Hur ser engagemanget ut och hur kommer det att se ut i framtiden. - De unga motiverar sin tro tydligt utifrån det som kan kal­l­­as

bottom of page