Erbjudande till personal inom äldreomsorg!

March 13, 2018

Dags att planera för personaldag, sommaravslutning eller kickoff? Låt oss komma med ett förslag.

Har ni alla åldrar representerade i er personalgrupp? Människor från flera kulturer? Är det svårt att förstå varandra ibland eller tänker ni att det borde vara lättare att lösa utmaningar ihop om det också var roligare att jobba tillsammans helt enkelt? 

 

WeAreMountain är ett konsultkollektiv inriktade på frågor som rör tillit mellan generationer och kulturer på arbetsplatser. Vi utför kortare föreläsningar, hela processdagar och veckolånga utbildningar i ämnen som självbild, gemenskap, kulturförståelse, generationsfrågor, coachande grupper och bärande värderingar. 

 

Nu vill vi presentera en utbildning för dem som arbetar inom äldreomsorgen. Den kan göras som ett kortare nedslag i en personaldag eller som en heldag tillsammans med hela personalen. 

Läs om våra moduler under rubriken HÄR och återkom till oss! Du som bokar innan den 15 april får en heldag till introduktionserbjudandet 6 000:- plus moms. Gäller både privata och offentliga aktörer inom äldreomsorgen. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Vi ägnar stor del av våra vakna tid på jobbet. Det blir lättare om vi faktiskt trivs. På We Are Mountain vill vi hjälpa er att se på er själva utifrån...

Trivs ni ihop på jobbet?

5 Feb 2019

1/8
Please reload

Senaste inlägg

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©2017 wearemountain