top of page
Sök
  • edvardwiberg

Trivs ni ihop på jobbet?


Vi ägnar stor del av våra vakna tid på jobbet. Det blir lättare om vi faktiskt trivs. På We Are Mountain vill vi hjälpa er att se på er själva utifrån och uppifrån en stund - vi vill ta med er upp på berget helt enkelt.

Låt oss mötas för att se över hur er kultur kan utvecklas till att bli än bättre för alla er som arbetar tillsammans. Hur trivs ni bättre ihop? Hur kommer alla till sin rätt? Hur kan ni ta tillvara på allas talanger och drömmar?

Hör av er så skapar vi något tillsammans!


18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Fredrik om ungas engagemang i kyrkan

Fredrik intervjuades i tidningen Dagen om ungas engagemang i kyrkan. Hur ser engagemanget ut och hur kommer det att se ut i framtiden. - De unga motiverar sin tro tydligt utifrån det som kan kal­l­­as

bottom of page