February 5, 2019

Vi ägnar stor del av våra vakna tid på jobbet. Det blir lättare om vi faktiskt trivs. På We Are Mountain vill vi hjälpa er att se på er själva utifrån och uppifrån en stund - vi vill ta med er upp på berget helt enkelt. 

Låt oss mötas för att se över hur er kultur kan u...

March 13, 2018

Dags att planera för personaldag, sommaravslutning eller kickoff? Låt oss komma med ett förslag.

Har ni alla åldrar representerade i er personalgrupp? Människor från flera kulturer? Är det svårt att förstå varandra ibland eller tänker ni att det borde vara lättare att l...

March 6, 2018

Fredrik intervjuades i tidningen Dagen om ungas engagemang i kyrkan. Hur ser engagemanget ut och hur kommer det att se ut i framtiden. 

- De unga motiverar sin tro tydligt utifrån det som kan kal­l­­as dess terapeutiska funktion. Tron skapar en känsla av välmående genom...

March 6, 2018

Josefine medverkade i veckan i en artikel om krishantering för organisationer i tidningen NäringslivE18. 

- Med god kommunikation, ett öppet samtalsklimat och gott om förtroende för varandra är konflikterna mycket mindre läskiga att ta i när de dyker upp. 

Vill du lära d...

February 15, 2018

Author |

Som ledare kan du vara kulturbärare, du kan sätta stämningen och bestämma dig för att den är positiv. Kulturer sätter sig fort. Blir krävande eller hjälpsamma. Uppmuntrande eller förmanande. Positionsvaktande eller prestigelösa.

Tänk om du kunde vara med och styra åt vi...

February 15, 2018

Author |

Ibland tröttnar jag på det där med modet. På hur ofta vi blir sedda som modiga, vi ledare. Vi som står framför folk, som tar tuffa samtal, som har saker att säga i tid och otid.

Det är inte alls säkert att vi känner oss modiga. Faktum är att för många av oss är det där...

February 15, 2018

Author |

Är du en av de där ledarna som gömmer dig bakom din arbetsroll för att slippa möta folk i privata sammanhang? Undviker du släktkalas och börjar du prata om ert senaste projekt på jobbet när du väl måste möta fastrarna på julmiddagen?

Här är en liten tipslista till dig s...

February 13, 2018

Author |

Det är en klassisk sanning att den som gör saker på samma sätt som den alltid gjort saker på får samma resultat. Så vad behöver din organisation göra för att utvecklas? En av de roligaste sakerna vi på We Are Mountain vet är att se människor växa och våga testa nytt. G...

Please reload

Utvalda inlägg

Vi ägnar stor del av våra vakna tid på jobbet. Det blir lättare om vi faktiskt trivs. På We Are Mountain vill vi hjälpa er att se på er själva utifrån...

Trivs ni ihop på jobbet?

February 5, 2019

1/8
Please reload

Senaste inlägg

February 15, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©2017 wearemountain